Jump to content

Megnyílt az első bormozi Magyarországon

2016. 06. 06. 09:02

A Kristinus Vinocino egyedülálló moziélményt kínál a hazai és nemzetközi filmbarátoknak, borkedvelőknek. Pattogatott kukorica helyett grissini és díjnyertes borok várják a teremben a Dél-Balaton felfedezőit. A Kristinus Borbirtokon nemrég tíz szobás Vinotel és Gasztro Műhely is nyílt.

Borozás a vászon előtt a dél-balatoni Kristinus Borbirtok bormozijában, a Vinocinoban. Nem rossz igaz? A most megnyíló bormozi további élményeket ígér a Borbirtokra látogatóknak. Nívós filmek, borkóstolás, és mindez kedvező áron. A vetítések 18:00 órakor kezdődnek, a filmnézők szomjúságukat oltva számos finom bort kóstolhatnak. Akinek pedig az este a mozi után kezdődik, az nyugodt szívvel kibonthat egy üveg bort, és felfedezheti a Borbirtok titkait.

A Borbirtokra látogatók eddig is számos program közül válogathattak. Finomabbnál, finomabb ételeket kóstolhattak a Kristinus Gasztro Műhelyében, látványos koncerteket, előadásokat tekinthettek meg a hatalmas szabadtéri színpadon és 2016 elejétől a tíz szobás Kristinus Vinotel is várja a vendégeket, így még kényelmesebbé téve az utazást a Kristinus világában.

A Vinotel koncepciójának a középpontjában természetesen a Balatont és a borokat találjuk.

A Kristinus Borbirtokról

A borbirtok 55 hektáron, 22 magyar alkalmazottal termel díjnyertes borokat Kéthelyen 2005 óta. Csak néhány példát megemlítve a díjak közül, a 2015-ös VinAgora legszebb magyar fajtaborának járó elismerésével jutalmazták a pincészet 2011-es Merlot-ját, Cabernet Franc-ja pedig arany minősítést szerzett ugyanezen a seregszemlén.

A Borbirtokon azokat keressük, akik többre nyitottak, a pohárban a kalandot keresik, izgalomra vágynak, miközben tudják, hogy biztos kezek vezetik őket felfedezőútjukon.

 

Kép: Forrás: vakaciozzunk.hu | marmalade.hu