Jump to content

Szinglikén is nyár a nyár!

2018. 08. 08. 09:00

A nyár a szabadság és kikapcsolódás ideje, akár párban, akár egyedülállóként éljük mindennapjainkat. Szingliként azonban jóval nehezebb megszervezni a nyaralást, mert ahogy rábökünk a naptárra, hirtelen a barátok, a család, sőt az egész világ végtelenül elfoglaltnak tűnik. Egyedül pedig mégis ki vág szívesen neki a nagyvilágnak? Hát mi!

Extrém sportok rajongóinak

Ha a fő cél a kikapcsolódás és a kiszakadás a szürke hétköznapok fogságából, akkor a legjobb úti cél a Tisza. A Tiszán megszervezett különleges vízitúrákra, kizárólag szinglik jelentkezését várják. Ezt a programot az extrém sportokért és a pörgésért rajongóknak találták ki. A túra hét napból áll, amely idő alatt 152 kilométeres távot kell leevezni a Tiszán. Az első nap kerül sor a kenu oktatásra, így kezdőként sem akadály a részvétel. 

Határ a csillagos ég

A nagykovácsi „csillagleső randi” augusztus 1-jén, illetve 6-án kerül megszervezésre. Ez egy izgalmas kirándulással egybekötött bátorságpróba, ahol a csillagos égbolt látványa biztosan mindenkit elvarázsol. A szervezők gondoskodnak arról, hogy játékos gyakorlatokon keresztül ismerkedhessenek meg egymással a résztvevők. Nem csupán egy felejthetetlen élményt nyújt, de előfordulhat, hogy életre szóló kapcsolatok is szövődnek.

Találjuk meg a lelki békét

Gosztola és Zalakaros a vérbeli wellness rajongók tökéletes célpontja. Arról nem is beszélve, hogy a wellness fellegvárai az egyedülállókra is gondolnak: ha lazítani szeretnénk és csak magunkra koncentrálni, akkor a szingli wellnest nekünk találták ki. Egy hétvége alatt kipihenhetjük fáradalmainkat és újult erővel térhetünk vissza az otthoni pörgéshez. A program során aloe verás masszázzsal és fényterápiával kényeztetik a vendégeket, valamint lehetőségünk van életmód tanácsadás igénybe vételére is.  

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)