Jump to content

Múltidéző szocreálra vágyik? Telefon Bisztró!

2015. 04. 10. 16:00

Ha ráunt a puccos éttermekre, vagy az amerikanizálódás bélyegével ellátott Mc Donald’s-ra, esetleg a romkocsmák lehangoló környezetét váltaná le valami hagyományos, de elfogadhatóra, akkor látogasson el a Telefon Bisztróba.

A belváros szívétől pár négyeshatos megállóval arrébb, a II. kerületi Frankel Leó út 10.-es szám alatt újra átélheti a szocreál nosztalgikus mivoltát.

A beülős hely letisztult dizájnnal, és családias légkörrel várja a betévedőket egy finom kávéra, italra, bármire. Viszonylag pénztárcabarát módon juthat hozzá az ember az általa kiszemelt dologhoz, és igazán egyedi módon rendelhet, ha épp nincs kedve a pulthoz menni. A hely, nevéhez hűen telefonos rendelésfelvételt biztosít, azaz a kedves vendégnek elég felemelni az asztalon elhelyezett készüléket, és máris leadhatja rendelését. Ugyanis az emeleten minden telefon egyenesen a pultba vezet.

Megközelítés szempontjából BKV, HÉV, autó, motor, bicikli egyaránt szóba jöhet, ugyanis abszolút frekventált helyen van, mégis elszigetelt a főút zajától.


(A kép forrása: http://media-cdn.tripadvisor.com/)