Jump to content

Circussimo, mert ezt tényleg látni kell!

2015. 05. 10. 16:00

A Fővárosi Nagycirkusz porondján áprilistól igazi világklasszisokkal találkozhatunk. Rég nem látott izgalmas, igényes és szórakoztató két órás programot nyújt a négy földrész legnagyobbjainak műsora, a Circussimo!

Az április elejétől látogatható műsor végre tényleg igazi szórakozással és izgalmas pillanatokkal teli 120 percet kínál. A hagyományos cirkuszi hangulat ötvöződik a modern szórakoztatási elvárásokkal.

A műsor igen színes, az állatos produkciótól a lenyűgöző trapézszámokon át a kaucsukig minden megjelenik. Természetesen a bohóc sem marad el, ám végre nem azt a klasszikus, idegesítően vihorászó, piros orrú, agyonsminkelt figurát kell elképzelni, hanem egy valóban mulatságos, energikus előadássorozatot bemutató bohócot, Mister Lorenz-t.

A 11 produkció közül nagyon nehéz lenne kijelölni egyet a „legjobb” titulusra, ugyanis tényleg mindegyik a maga nemében zseniális volt. Azonban ha mindenképp választani kellene egyet, az személyes megítélés alapján az ukrajnai Duo Splash légtornász páros lenne. A 10 percbe sűrített előadásuk izgalmas volt és változatos. Ritkán látni olyan duót, ahol ekkora az összhang, bár ez annak is köszönhető, hogy a való életben is egy párt alkotnak. Mindemellett nem mindennapi a kínai csapat által bemutatott ugrókötél szám, vagy épp a kígyóként tekergő kaucsuklány.

A cirkusz mostani műsora igazi telitalálat, kicsik, nagyok és az idősebbek számára is egyaránt szórakoztató. A jegyárak ugyan borsosak lehetnek, viszont a második kategóriás jeggyel is ugyan olyan jól lehet látni mindnet, mintha az ember prémiumot vásárolna. Sőt a legolcsóbb helyekről is jól be lehet látni a teret. Ha az ember online veszi a jegyeket 10%-ot spórolhat tarabonként, ami azért egy négyfős család esetén 1000-1500 ft is lehet.


(A kép forrása: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net)