Jump to content

Dzsungel a belváros szívében

2015. 05. 22. 12:30

Hangulatos, egyedi tematikájú étterem, kellemes zene, megfizethető fogások. Dzsungel, sivatag, óceán és a tengerek kalózai megférnek egy helyen. Hol? A Jókai utcában a Cotton Club szomszédságában.

A Nyugatitól alig egy utcára található a Crazy Caffe, azaz a Dzsungel étterem. Különlegessége, hogy minden terme más tematikában készült berendezésre, és a fogások is az adott területhez passzolnak.

Az étterem meglepő módon nem olyan tágas, mint ahogy azt a fényképek ígérik, viszont a berendezés, és a hely atmoszférája kárpótolja ezért az embert.

Bármely tematikájú részét is választja az ember az étteremnek, mindenhol állatokkal és az adott területre jellemző díszítéssel és berendezéssel találja szembe magát. A Dzsungel sivatagi termében kígyók, gekkófélék és agáma képzi a „berendezés” részét, persze hatalmas, megfelelően berendezett terráriumokban. A terem közepén végigfutó edzett üveg padlólap alatt a homokban megbújva található egy skorpió is, habár kétséges, hogy az élő volna. Az óceán tematikájú részben esztétikusan berendezett, hatalmas akváriumok mellett, led világítással hangulatosabbá varázsolt asztalokhoz ülve fogyaszthatjuk rendelésünk.

Az ételválaszték igen bőséges. Tényleg minden tájról igyekeztek egy-egy jellemző ízt megjeleníteni. Olyan fogásokkal is találkozhatunk, mint pl.: Kenguru steak vörösboros, aszalt szilvás mártással, mézes, mandulás hercegnő burgonyával.

Érdemes kipróbálni a helyet, kellemes vacsorahelyszín, finom ételekkel.

(A kép forrása: dzsungelcaffe.hu)