Jump to content

Igényes szabadstrandok a Velencei-tó körül

2015. 07. 05. 12:30

Érdemes utánajárni, melyik szabadstrandon lehet alkalmas egy teljes napos fürdőzésre, mert sajnos a legtöbb nyitott szakasz elhanyagolt, rossz állapotban leledzik. Azonban az alább összegyűjtött velencei szabadstrandok egészen jónak tűnnek a kikapcsolódásra.

Holdfény Sétány szabadstrand – Gárdony

A gárdonyi autóbusz és vasútállomástól egyaránt 500 méterre található, a Sport Beach szomszédságában, a Holdfény Sétány szabadstrand. Itt található a gárdonyi hajókikötő is.

Belépő és parkolódíj nincs, ellenben van sok árnyékos rész, 2 db lejáró, homokos part, gyereköböl, 3db büfé, 1 mosdóépület, vízi bicaj és kajak kölcsönzés, röplabdapálya.

Cserje utcai szabadstrand – nyitott partszakasz-Velence

Az autóbusz állomástól 500 méterre, a vasútállomástól 800 méterre található.

Belépő nincs, de parkolódíj van. A strandon van egy kevés árnyékos rész, 2 db lejáró, , 2db büfé, 1 mosdóépület (fizetős), vízi bicaj és kajak kölcsönzés.

Tini Szabadstrand – nyitott partszakasz – Agárd

Az előzőhöz képes kissé puritánabb, de szabadstrand lévén megfelelő. A gárdonyi autóbusz állomástól 500 méterre, a vasútállomástól 300 méterre található, a 140-160 cm vízmélységgel rendelkező szakasz.

Belépő nincs, de parkolódíj van. A strandon van árnyékos rész, 8 db lejáró, ,9 db büfé, 1 mosdóépület (fizetős), vízi bicaj és kajak kölcsönzés viszont nincs. De található 2 db zuhanyzó, habár nem a legjobb állapotban, és 2 db öltöző, hasonló jellemzőkkel.

Tavirózsa utcai nyitott partszakasz – Gárdony

Sokan szeretik, mert víz igencsak mély és úszásra kiválóan alkalmas. A környező utcákban van lehetőség a parkolásra, viszont semmilyen szolgáltatás nincs a területen. Kifejezetten úszásra alkalmas, és napozásra. Családi pancsolásra nem.

Ez a nem fizetős felhozatal. A belépős strandok természetesen jóval többet kínálnak.


(Kép : szepkepek.hu Forrás: vakaciozzunk.hu/velenceito.info)