Jump to content

Augusztusban újra nyit a Flippermúzeum

2015. 07. 06. 12:30

Pontosan egy hónap múlva újra kitárja ajtaját a népszerű Flippermúzeum, nagy örömére a flipperkedvelő közönségnek és a kíváncsi látogatóknak.

A Flippermúzeumról szóló korábbi cikkben arról olvashattak, hogy a külföldi és magyarországi gépkülönlegességeket felsorakoztató múzeumot június kezdetével be kellett zárnia tulajdonosának, a szerencsejáték-törvény miatt.

Csütörtökön azonban szerencsés fordulat következett be az ügyben, ugyanis „A bírói határozat nem hagyta figyelmen kívül intézményünk muzeális jellegét; lényege szerint a flippergépek nem minden esetben minősülnek - jogi értelemben - a szerencsejáték-törvény szerinti játékautomatának, különösen muzeális kiállítóhelyi keretek közt bemutatott flipperek esetében ez főként nem egyértelmű.” –olvasható a Pball Gallery facebookos oldalán.

A döntés értelmében tehát, újra kitárja kapuit a pincehelységből múzeummá avanzsált, több mint száznegyven gépet felsorakoztató hely. Az interaktív múzeum külföldi és hazai szinten is ismert, köszönhetően a ritka flippereknek, és a különleges hangulatnak, ami azonnal körbeveszi az embert, ahogy belépett az ajtón.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(A kép forrása: ilzerblog.hu)