Jump to content

New York a városban

2015. 07. 08. 12:30

Első randevúhoz, könnyed délutáni csevejre, vacsorára, sőt még reggelire is Friday’s!

Az amerikai stílusú étteremből csupán csak kettő található hazánkban, viszont a meglévők utánozhatatlan USA atmoszférával kecsegtetnek.

TGI Fridays étteremlánc – Amerika első szórakozóhelyként látogatott étteremláncainak egyike – 1965 óta fergeteges hangulatával és minőségi ételeivel milliók törzshelyévé vált. Az első T.G.I. Friday’s étterem piros-fehér csíkokkal és kék külsővel nyitott meg az Egyesült Államok béli New York városában az Első sugárút és a 63. utca sarkán.

A berendezés otthonos melegségét fapadló, Tiffany lámpák, Bentwood székek és csíkos asztalterítők biztosították. A bár szekció a maga sárgaréz korlátjával és festett üvegével szintén ezt a hangulatot tükrözi. Egy fáradhatatlan régiség „vadász” járt aukciókra és bolhapiacokra a TGI Fridays belső dekorációjául szolgáló emléktárgyak után kutatva, mivel az újonnan megnyíló étterem elhelyezkedéséhez és környezetéhez illeszkednie kellett a hitelt érdemlően egyedi múlttal rendelkező tárgyaknak. Ez a „kellékegyveleg” csendben gyűlt egy dél-kelet amerikai raktárban várva a pillanatot, amikor egy újonnan megnyíló TGI Fridays étteremben végre elfoglalhatja méltó helyét.

A berendezés, és a hangulat az itthoni éttermekben is megvan. Kellemes zene, kedves pincér, és nagyon ízletes finom, bőséges fogások várják a vendégeket. Ugyan nem kifejezetten pénztárcabarát kategóriába sorolható, viszont megéri az árát, mert garantáltan páratlan íz élményt nyújt.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: bwwstatic.com Forrás: vakaciozzunk.hu/fridays.hu)