Jump to content

Fagylalt éjszakája, MA!

2015. 08. 14. 12:30

Végre elérkezett a fagyi imádók szent ünnepe, a Fagylalt Éjszakája. A mai napon a szokásos nyitva tartást meghosszabbítva éjfélig vásárolhatunk kedvenc hűsítő édességünkből az akcióban részt vevő üzletekben, méghozzá féláron!

A fagyi télen, nyáron ellenállhatatlan csábítás, de leginkább nyáron. Nincs is kellemesebb felüdülést hozó jeges finomság egy gombóc jó fagyinál, a kánikulában. A fagyi napjának kistestvéreként nevezett „Fagylalt Éjszakája” idén augusztus 14-én is hűsítő árakkal és ízlelőbimbót gyönyörködtető fagyi különlegességekkel várja az érdeklődőket.

Az alapkoncepció szerint a kezdeményezésben résztvevő fagyizók féláron kínálják gombócaikat, de bizonyos helyek más fajta akcióval várják a látogatókat.

A résztvevő fagyizók körül az alábbi linken lehet bővebben válogatni. Itt!

Tipp: Házilag a legegyszerűbb elkészítési módja a jegyes nyalánkságnak az adott gyümölcs turmixolása és ízlés szerint a további összetevők hozzáadása. Akik viszont a fagyiból is a bio-t kedvelik, azok számára körülményesebb lehet a házi gyártás, de nem kivitelezhetetlen, abban az esetben a hangsúly inkább a beszerzett termék milyenségén van.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: shiversicecream.com)