Jump to content

Maestro Bisztró, családias hangulatú hely a Duna szomszédságában

2015. 08. 17. 16:00

A szentendrei Duna korzón sétálva legalább fél tucat étterem mellett halad el az ember, s noha mindegyiküket szívesen kipróbálná, legtöbbjük turistákhoz igazított árfrekvenciájuk miatt lehet rémisztő, ezzel szemben a Maestro jó áron, nagy adag ételt kínál, noha az ételválasztékkal nem lehet Dunát rekeszteni.

A korzó közepéhez érve egy indiai étterem szomszédságában található a Maestro Lounge Bistro, ami családias légkörrel és nagy adag ételekkel várja az éhes vendégeket.

Az első blikkre sem sok ételválasztékot felvonultató étlap kínálata, azért kiegészül a séf ajánlatával, amit a pincérek készségesen elsorolnak minden vendégnek.

A mondás, ami úgy tartja, hogy „a kevesebb néha több”, ez esetben igaz, ugyanis a megszokotthoz képest kevés választékot az étterem a bőséges adagokkal és a finom ízvilággal kompenzálja. Éhesen senki nem távozik, az fix.

A étterem a környező árfrekvenciáktól eltérően mondhatni olcsóbb, bár a számla végére ügyesen hozzáadják a 12%-os szervízdíjat (akár akar adni jattot a vendég, akár nem), ami egy kicsit módosítja a fogyasztás végösszegét. Szeszes italok és koktélok abszolút pénztárcabarát áron vásárolhatók, ami a korzón ritkaságnak számít.

A kiszolgálás is jó, habár a pincéreket nem árt többször figyelmeztetni, ha extra kéréssel fordulunk hozzájuk az ételt illetően.

Kedves, mosolygós társaság, finom ételek, érdemes egyszer kipróbálni.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: tripadvisor.com/)