Jump to content

Belváros, Opera, pizza, röviden ez A Presto

2015. 09. 09. 16:00

Budapest szívében egyedi élményben lehet része annak, aki beül A Prestóba, ugyanis a szomszédos Operában a szakadatlanul gyakorló aranytorkú énekesek hangját hallgatva fogyaszthatja el kedvenc, extravékonytésztájú pizzáját. Ha ma valami különlegesre vágysz, ezt próbáld ki! Igazi gasztrokult élmény.

A Hajós utcában található olasz étterem, végre tényleg az olaszkonyha ízvilágát idézi meg ételeivel. Nem csak a pizzák, hanem a tészták is ízletesek, frissek, finomak.

Az apró étterem annak ellenére, hogy a város legfrekventáltabb helyén fekszik egyáltalán nem drága. A pizzák 1200- 1500 Ft-os áron kaphatók, és a tészták sem drágábbak. Külön remek dolog, hogy a pénztárcabarát ár nem megy az étel rovására.

A helyben, házilag készült ételek széles választéka bőséges mennyiségben érkezik az asztalhoz. Az étlapon felsorakoztatottakon túl a különleges kéréseket is igyekeznek teljesíteni, extra díj felszámítása nélkül. A pizzák extravékony tésztával, megfelelő mennyiségű feltéttel kerülnek felszolgálásra, a tészták pedig saját receptúra alapján készülnek. Házhozszállítás van.

Külön grátisz az Operából kiszűrődő ária, amit a mini teraszon ülve, korlátlan ideig élvezhető.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: netpincer.hu)