Jump to content

Hazai városok a világ legnépszerűbb városai között

2015. 10. 20. 16:00

A Trivago Best Value Indexe alapján Pécs, Győr és Szeged is fenn van azon a világranglistán, ami ár-értékarányban és a vendégek elégedettsége alapján rangsorolja a városokat, így kiszámítva azok nemzetközi viszonylatú népszerűségét.

A Trivago Best Value Indexről azt kell tudni, hogy rangsorolja a világ összes országát egy speciális algoritmus segítségével, ami a trivago Hotel Price Indexének és Reputation Ranking-jének összesítéséből jön ki.

Magyarán: megmutatja a világ legnépszerűbb városainak átlagos szállásárait éj/2 fő viszonylatban, és rangsorolja a szálláshelyeket a Reputation Rankingba érkezett értékelések alapján. A Best Value 100-as listáján tehát az átlagár és a vendégek értékelése alapján legmagasabb százalékot elért városok szerepelnek.

Az első helyen Kína, Fenghuang városa áll 98,01%-os mutatóval, amit Bosznia-Hercegovina és Bulgária egy-egy városa követ. A nyolcadik helyen bukkan fel Pécs, 96,38%-kal. A lista feléhez közelítve is feltűnik még egy hazai város: Győr. A 43. Helyet záró település 94,63%-os értékelést kapott. Szeged 7 helyezéssel tovább az ötvenedikként zárt.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: jokerhostel.hu)