Jump to content

Balatoni luxus egy milliárd forintért, avagy az év legdrágább nyaralója

2016. 05. 26. 16:22

„Nekem a Balaton a Riviéra”, hangzik el az ismert dalban, ami jelen esetben tökéletesen megállja a helyét, már ami a kikiáltási árat illeti.

Balatonlellén az árnyas fák alatt rejtőzik egy milliárdnyi ok, amiért az ember minden visszakozás nélkül fogná a cókmókját és maga mögött hagyná a várost.

A GDN Ingatlanhálózat egyik eladó nyaralója után valószínűleg nem kapkodnak az ember, ami az 1 044 615 000 Ft-os kikiáltási árat tekintve nem meglepő. Felmerül a kérdés, miért ér egy nem is közvetlen tókapcsolatos nyaraló ennyit? Egyrészről a túlértékelés miatt, másrészről azért van benne minden mi szem-szájnak ingere.

Az 1300 négyzetméteres házikóba 8+2 két szoba található, amihez 150 négyzetméternyi terasz is tartozik, ha pedig ez nem volna elég a 2160 négyzetméteres telek biztosan kárpótol. A parkolás miatt nem kell izgulni, mert szerencsére négy autó is befér egyszerre a teremgarázsba.

A ház bővebb leírása szerint „a luxus itt nem ridegen köszön vissza, sokkal inkább mindent igényt kielégítő módon szolgálja a lakókat” ami szauna, gőz kabin, belső medence, konditerem, mozi szoba (teljes gépesítéssel) mellett nem is tűnik valótlannak.

A szívfájdítóan pazar és tömör luxusról árulkodó képekért ide kattints.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!
(Kép: dhprime.hu Forrás: vakaciozzunk.hu | marmalade.hu | hazesotthon.hu