Jump to content

Velencei-tó kártya - élmények maximalizálva, pénztálcabarát kiadásban

2016. 07. 09. 16:05

Néhány napja élesben is elstartolt a Velencei-tó Turisztikai Kártya, a Közép-dunántúli régió frekventált turisztikai térségében, mely színes programválasztékot ígér, jelentős kedvezményekkel.

A kártyával teljesen ingyenes a belépés egy alkalommal több Velencei-tavi strandra, egyebek mellett jelentős kedvezménnyel bérelhető pl. kerékpár vagy horgász csónak és több tókörnyéki kiállítóhelyekre és szabadidős programra kínál olcsóbb belépő jegyet. A kártyával Velencei-tavi ajándéktárgyak, kiadványok, valamint kiváló minőségű helyi borok is kedvezőbb áron vásárolhatók. A kártyapartnerek sorába csatlakozott városnéző programjaival a székesfehérvári Tourinform is, hogy a történelmi koronázó város felfedezésére invitáljon.

Hogyan juthat a kártyához? Ha a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyen legalább egy éjszakát eltölt, akkor elegendő a card.velencei-to.hu oldalon regisztrálni egy plasztik kártyát, melyhez a szálláshelyen bejelentkezéskor juthat hozzá.

A kártyarendszert üzemeltető Velencei-tó térségi TDM szervezet a folyamatosan bővülő kedvezményes kínálatról és a kártyakiadó partnerekről a mobil eszközökön is jól olvasható card.velencei-to.hu honlapon, valamint a tókörnyéki Tourinform irodák közreműködésével nyújt naprakész tájékoztatást.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!
(Kép: careerbright.com)