Jump to content

K-POP Academy a koreai kultúra megelevenedése

2016. 09. 01. 09:05

A Koreai Kulturális Központban különleges előadássorozattal várják a keleti kultúrára nyitott érdeklődőket szeptember végéig. Lesz itt minden! 

A program, lehetőséget kínál a világ minden táján a koreai kultúra iránt érdeklődő hallyu szerelmeseinek, az által, hogy énekelni és táncolni tanulnak, még közelebb érezhessék magukhoz Koreát.

koreai hullám vagy nemzetközileg ismert nevén hallyu, az 1990-es években indult kulturális jelenség, amely a dél-koreai populáris kultúra nemzetközi terjedését jelenti.

A jelenlegi K-POP Academy programra olyan ének- és táncelőadók érkeznek, akik maguk is valódi K-POP énekeseket tanítanak a legmagasabb színvonalon, mint vokál trénerek és táncoktatók. Azt remélik, hogy képzés egyben eszközként szolgál majd arra, hogy a résztvevők még többet megtudjanak a koreai kultúráról és Koreáról.

A K-POP Academy fesztiválja nem csupán a koreai popzene, de a koreai kulturális hullám iránt is igyekszik felkelteni a még nagyobb érdeklődést, és törekszik arra, hogy a K-POP a globális kultúra részévé válhasson.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: vakaciozzunk.hu