„A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda mennyei süteményekkel, tortákkal, fagylalttal, kávé- és teaspecialitásokkal, és nem utolsó sorban lágy, kényeztető csokoládékülönlegességekkel várja minden kedves vendégét”- olvasható a cukrászda honlapján.
Az osztrák gyökerű Harrer 2009 júliusában nyitotta meg kapuit Sopronban az Ipari park területén. Ez az egyetlen olyan műhely mely betegintést enged a munkafolyamatokba és kóstolóval várja az érdeklődőket.
A Harrer nem csak esztétikus, és különleges kivitelezése és hangulatos enteriőrje miatt kivételes, hanem azért, mert minden egyes finomság kézzel készül. Legyen szó táblás vagy törtcsokoládéról, forró csokoládéról, bon-bonok és trüffelekről, egyik sem gyártósorról származik.
Az édességeket Belgiumból származó alapanyagokkal, és pikáns fűszerekkel, egészséges magvakkal, aszalt és kandírozott gyümölcsökkel, ízesítik. A tökéletes ízvilág megkomponálását nem bízzák a véletlenre, aromát mesterséges adalékanyagokat nem használnak, csak kizárólag természetes hozzávalókat.
A műhelyi érdekességek és látványosságok mellett a Herrer azért is kedvelt célpont, mivel csodálatos panorámával bíró kávézó és cukrászda is tartozik hozzá, ahol a helyben készített sütemények mellett egy finom forró kávé illata is maradásra csábít.
További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!