Jump to content

A legjobb budapesti húsvéti programok

2017. 04. 17. 10:30

A vidéki programok után most következzenek azok a budapesti húsvéti helyszínek, ahol még egy kicsit kikapcsolódhatunk.

 

Húsvéti bárányfesztivál a Vajdahunyadvárban

A negyedik budapesti bárányfesztiválon találkozhattok a legjobb hazai- illetve nemzetközi bárányételekkel, megfűszerezve őket egyéb különleges húsvéti fogásokkal. A gasztronómiai élményeken túl, a gyerekek ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a fesztivál mindegyik napján.

Húsvéti nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban húsvéthétfőre

Hétfőn nyuszikereső játékra várják a családokat a Vasúttörténeti Parkba. Itt fából készült figurákat kell megtalálniuk a kicsiknek, majd öt állomáson egy-egy kérdésre helyesen válaszolva gyűjthetik be a pontokat. A játék mellett számos hagyományőrző program is várja a látogatókat.

Húsvéti mulatság a Bikás Parkban

Az ország egyik legnagyobb húsvéti mulatsága várja az egész családot a XI. kerületi Bikás Parkba, amely már szombaton megnyitotta a kapuit.

Akik kilátogatnak a mulatságra, rengeteg érdekes program közül választhatnak: koncertek, vidámpark, állatsimogató, gasztrosétány, gyermekszínház és mesemondó is lesz.

A színes programok összeállításánál a szervezők ügyeltek a hagyományok megőrzésére is, így lesz tojásfestés, locsolkodás, hagyomány őrző játékház, gólyalábasok, artisták és még sok izgalmas meglepetés.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!

 

(Forrás: vakaciozzunk.hu; hirado.hu | Kép: pixabay.com)