Jump to content

Modernizált közösségi terek és új bisztró a Danubius Hotel Heliában

2018. 05. 15. 17:00

A Danubius Hotel Helia április közepén megnyitotta vendégei előtt felújított közösségi tereit, valamint a korábbi kávézó helyére megálmodott Yellow Bistro & Bart. A teljes lobby esztétikailag és funkcionálisan is megújult, így összhangba került a 2017-ben átadott konferenciaszinttel.

Megújult közösségi terek

Az újjászületett lobby enteriőrjét a lendületesség és az elegancia jellemzi – a spanyol tervező által elképzelt dizájn az épület eredeti jellegét megtartva igazodik a mai trendekhez. A kellemesen tagolt nagy tér és a kialakított agora-koncepció lehetővé teszi, hogy a közösségi funkciók és a bisztró stílusú vendéglátás egy térben váljon elérhetővé. Ez az elgondolás remekül harmonizál a konferenciaszint arculatával.

A különböző stílusban kialakított lounge-ok között minden betérő megtalálhatja személyes kedvencét. A Piano Lounge hangulatos kandallójával a kellemes esti beszélgetések helyszíne lehet, amihez élő zongoramuzsika társul. A vendégek innen érhetik el a Duna-parti teraszt, amely felüdülést jelenthet a meleg nyári estéken. Míg az Atrium Lounge csendes sarkaiban kedvenc könyvünkben, addig a lobby egy-egy pezsgő szegletében a szállodai forgatagban merülhetünk el.

Megnyitott a Yellow Bistro & Bar

A megújulás során az átalakult fogyasztói szokásokhoz alkalmazkodva kapott nagy figyelmet a gasztronómia is. A Yellow Bistro & Bar választékában egészséges és gyorsan elfogyasztható ételeket találunk. A kínálatban az ízletes szendvicseken és péksüteményeken túl, alkoholos és alkoholmentes italok, kávékülönlegességek is elérhetők, valamint újdonságként a bisztró arculati elemeiben pompázó Yellow Cake-et is megkóstolhatják az édesszájúak. Az óriás kivetítők előtt együtt szurkolhatjuk végig a legizgalmasabb meccseket, egy győztes mérkőzés után izgalmas harapnivalókkal ünnepelhetünk.

A Yellow Bistroban a la carte étkezésre is van lehetőség, legyen szó akár egy könnyed salátáról, akár egy szaftos steakről. A kókuszos rákleves, a sütőtökös pappardelle és a norvég lazacfilé, vagy épp az újragondolt túrósbatyu csak néhány a menüben található ételek közül, amelyek sikerét a konyhában Tóth Zoltán Executive Chef garantálja. A megújult lobby kialakításának köszönhetően a vendégek kényelmes fotelekben és kanapékon is elfogyaszthatják frissítőiket.

A Danubius Hotel Helia nem csak a szálloda vendégeit várja a Yellow Bistroban, hanem az utcáról betérve is mindenkit örömmel invitál egy kellemes gasztronómiai kalandra!

 

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)