Jump to content

Strandok Éjszakája július 27-én este 10 óráig a Palatinus strandon

2018. 07. 27. 17:03

Idén sem maradhat el a Strandok Éjszakája, mely az egész évben nyitva tartó Palatinus fürdőben kerül megszervezésre.

A strandon egész nap változatos, szórakoztató és különleges programok várják a nagyokat és kicsiket egyaránt. Utóbbiak akár Mickey és Minnie egérrel is találkozhatnak és részt vehetnek a Club Aloha játékos programjain.

Az extrém sportok szerelmesei két alkalommal is megcsodálhatják az Amazinx Team látványos és akrobatikus sportbemutatóit, melyben az előadók break dance, freestyle kosárlabda és kerékpáros elemeket kombinálnak, számtalan látványos mutatvánnyal bűvölve el a közönséget.

Két alkalommal látható Magyarország első és egyetlen AirTrack sportág bemutatója is, egy monumentális attrakció, mely során nemzetközi szintre fejlesztett koreográfiát láthatunk tele duplaszaltókkal, csavarokkal, hihetetlen egyedi mutatványokkal egy 12 méteres csúcstechnológiás légszőnyegen, melyet az előadások között ki is lehet próbálni.

A délután folyamán kipróbálható a kötéltánc is. A bemutatókon túl az érdeklődők megtanulhatják ennek a különleges sportnak az alapjait.

Az idei különlegesség a Fővárosi Nagycirkusz előadóinak műsora lesz, akik 11 és 19 órakor lépnek fel. A Strandok Éjszakáján az orosz Dosov csoport két tagja bámulatos erőemelő-számot mutat majd be a közönségnek 11 órakor. A csoport bejárta egész Oroszországot, valamint fellépett többek között Svájcban, Amszterdamban, Hollandiában és Németországban. 2007-ben produkciójukat Ezüst Bohóc-díjjal jutalmazták a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon

19.00 órakor pedig a magyar Elizabeth Axt és az orosz Iurii Serebrennikov lenyűgöző produkciói zárják a napot. Páratlan virtuozitás jellemzi a Jurij Serebrennikov fiatal zsonglőr produkcióját, amelyben mindössze egy négyzetméternyi területen bravúrosan irányít több mint 8 labdát. A híres magyar artistacsalád tagja, Axt Elizabeth 13 éves kora óta dolgozik a levegőben. Ausztráliától Mexikóig, valamint Európa-szerte számos országban kápráztatta el a közönséget kivételes tehetségével és művészien szép mutatványaival. A Palatinus strandon kecses eleganciájú handstand produkciójával készül ámulatba ejteni a fürdőző vendégeket.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)