Jump to content

Jazz és bor Szentendrén

2018. 09. 28. 15:40

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Szentendrei Jazz- és Borfesztivál szeptember 28. és 30-a között várja a látogatókat Szentendrére. A varázslatos történelmi belváros sétálóutcáján, a Fő téren és a belvárosi házak udvaraiban nemcsak az ország minden borrégiójából érkező borászatok várják az érdeklődőket, hanem számtalan borszakmai és kulturális program: a borkóstolók, borvacsorák, és a Borjour mesterkurzusai mellett rengeteg jazz koncert szórakoztatja majd a fesztiválozókat.

 

A festők városában a szentendrei kortárs képzőművészet is izgalmas programokat kínál. A helyi éttermek, termelők és szolgáltatók egyedi menüsorokkal, exkluzív borvacsorákkal, borkóstolókkal várják a Szentendrére látogatókat. A mediterrán kisváros szőlő- és bortermelési hagyományait pedig tematikus városi séták során ismerheti meg az érdeklődő.

„Szeptember utolsó hétvégéjén a jazz és a bor a minőség jegyében ad randevút egymásnak Szentendrén. A fesztivál a kulináris élvezetek mellett számos zenei és kulturális programot kínál a látogatóknak. Az idei alkalom különlegessége, hogy a nagyközönségnek szánt attrakciók mellett minőségi szakmai programok színesítik a palettát. Látogassanak el hozzánk a Szentendrei Jazz- és Borfesztivál napjaiban, legyenek a vendégeink, hallgassanak egy kis jazzt, és koccintsanak velünk egy pohár jó borral a helyi borkultúra jövőjére!” – invitálja a vendégeket Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre Város polgármestere.

Az esemény programfüzete itt található, további információ pedig itt olvasható.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu;orientpress | Kép: pixabay.com)