Jump to content

Őszi AzúrKalandok, a siófoki Hotel Azúrban - Apacuka Mini koncert | animációs programok

2018. 10. 11. 10:49

Mire vár minden gyermek szeptember 1. óta? Természetesen az őszi szünetre. A siófoki Hotel Azúrban pontosan tudják, mi kell ahhoz, hogy a szünidő tartalmasan teljen.
A Balaton egyetlen KidsOasis minősített családbarát szállodájában ősszel is gazdag programkavalkáddal készülnek a szünetre. (X)

Apacuka Mini koncert, szivacskilövő élménypálya, színes animációs programok, Azúrka, a szálloda kabalája és animátor csapata garantálja, hogy esténként nem okoz gondot az elalvás.

Az animáció két alappillére a változatos sportprogramok és kézműves foglalkozások, ahol minden korosztály megtalálja azt az elfoglaltságot, amelyben leginkább örömét leli. Népi játékoktól, a kerti kalandokon át, a bábelőadásig minden adott a tartalmas pihenéshez.

Az 1000 m2-es vízfelületű wellness központban, élmény- és gyermekmedencék, különböző hőmérsékletű finn szaunák, gőzkamra, sókamra, illatkamra, Kneipp-taposó, valamint fitness terem szolgálja a felüdülést, a változatos masszázs kínálat pedig a felnőtteknek nyújt garantált feltöltődést.

Családi szobák és lakosztályok kényelmes, minden igényt kielégítő elhelyezést biztosítanak, a gazdag szobai felszereltségnek köszönhetően nem kell otthon becsomagolni és szállítani az egész gyerekszobát a kényelmes pihenés érdekében.

Olive Garden Étteremben gyermek-büféasztallal várják a legkisebb vendégeket. Egészséges, friss alapanyagokból készült fogások mellett játszósarok is várja a gyermekeket, hogy az egész család kellemesen tölthesse az étkezési időt. Azúrka asztalánál pedig az animátor csapat vacsoraidejét is szívesen együttölti a gyerekekkel.
Az Azúr-Ka-Land játszószoba egész nap nyitva áll a gyermekek előtt, de a hat hektáron elterülő ősfás parkban létrehozott külső játszótér is várja a kicsiket, közvetlenül a Balaton partján.

Amennyiben szívesen részt venne egy igazi AzúrKalandban, foglalásnál használja a „Bien” kódot a garantált kedvezményért.

(Forrás: Szerkesztőség)