Jump to content

Nagy dobásra készül a népszerű extrém szórakoztató- és trambulinpark

2019. 03. 20. 09:00

A tavaly nyár óta Budapest belvárosában üzemelő extrém szórakoztatópark változatos programkínálatán felül, most egy új, egyedülálló program bevezetésére készül: a meglepetésről egyelőre annyit tudni, hogy lehetőséget kínál az iskolás korú fiatalok mozgásformáinak szélesítésére. A részleteket április első felében hozza nyilvánosságra a Superfly Air Sports.

A rendszeres sport elengedhetetlen az egészséges életvitelhez, ha a választott mozgásforma ezen felül élvezetes és szórakoztató is, akkor az könnyebben válik rendszeressé, pozitív szokássá. Kiemelten fontos szempont ez a gyermekek, iskolás korú fiatalok körében, ugyanis rájuk nagyobb veszélyt jelent az online jelenlét, hiszen egyre érezhetőbb az okostelefonok, ezáltal a virtuális térhódítása.

„A Superfly Air Sports egyedülálló sportlehetőséget nyújt, ami nem pusztán a fizikai egészség megőrzéséhez elengedhetetlen, de közösségteremtő erővel is bír: öröm látni, ahogy a csapatokban érkező fiatalok kilépnek az online térből és birtokba veszik a csarnokot” - mondja Borsos Péter, a budapesti csarnok ügyvezető igazgatója.

A Superfly extrém szórakoztatópark egyedülálló lehetőséget kínál a sportolás élményének színesítésére, így kifejezetten alkalmas arra, hogy az iskoláskorúak és a fiatal felnőttek kiegészítő tevékenységét képviseljék. A szórakoztatópark jelenleg több rendszeres programot is kínál, mint például a Kölyökjáratot, amely hétvégente nyújt lehetőséget kifejezetten a kisgyermekes családok számára, és amelynek keretében a szülők ingyen ugrálhatnak a gyermekeikkel.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)