Jump to content

Las Vegas te fantasztikus, Las Vegas te csodás II.rész

2015. 09. 19. 16:00

A szerencsejátékok metropolisza ezernyi titkos szokással, gigantikus kaszinókkal, mérhetetlen luxussal és egy életre szóló élménnyel várja vendégeit, akiket a város határát átlépve beszippant az életérzés. Folytatás következik!

Az első részt sem szabad kihagyni! De most következzenek a kaszinócsodák: az Excalibur, az Aladdin és Tropicana Hotel.

Az Excalibur hangzatos nevét mindenki ismeri, aki egy kicsit is érdeklődik Las Vegas iránt, vagy figyelt a történelem órákon.

A világhírnévre szert tett kaszinócsoda 1990-ben nyílt, és azóta vendégek milliói fordultak meg a kilencezer háromszáz négyzetméteres épületben. Az Excalubur két részből: egy hotelból és egy kaszinóból áll. A szálloda része négyezer szobával és azonos számú alkalmazottal rendelkezik, illetve hét étteremmel, melyekben nemzetközi és exkluzív helyi ételeket is felszolgálnak. Persze a klasszikus repertoár mellett, minden nevezetes régió gasztronómiai csodái képviseltetve vannak, így a kínai vagy japán ételek kedvelői is találnak ízlésüknek valót.

Az Excalibur középkori stílusban épült és az enteriőr is ennek megfelelő. Jelenleg ez a világ legnagyobb hotelje, ami viszont csak egy negyedét teszi ki az épületnek, ugyanis a hangsúly a szerencsejátékon van. Az Excalibur kaszinó része 9300 négyzetméterén több száz játékgép, rulett-és kártyaasztal, stb. kapott helyet.

Holnap az Aladdin és Tropicana Hotel és az egzotikus nevű Mirage kerül bemutatásra.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: airasia.com)