Jump to content

Az idős hölgy, aki évek óta egy óceánjárón él

2015. 11. 06. 12:30

A 87 éves floridai Lee Wachtstetter férje halált követően döntött úgy, hogy pénzzé teszi minden vagyonát és beköltözik a Crystal Serenity óceánjáró fedélzetére.

A hölgy már több mint hét éve lakik a luxushajó fedélzetén, ami 1070 utas befogadására képes és 655 fős személyzet dolgozik rajta.

Az asszony azt nyilatkozta az USA Today-nek, hogy a férje tanította meg a hajózás szeretetére, és mint mondta, a férje halála előtt arra kérte, ne hagyjon fel a hajózással. Házasságuk során 89 úton vettek részt együtt. Lee eleget tett férje utolsó kérésének, és miután a férfi elhunyt 15 hajókiránduláson vett részt. Élete során szinte bejárta az egész világot, és ahogy fogalmazott, már le sem száll a hajó fedélzetéről, mert már többször is járt ott.

Lee Wachtstetter először a Hollande America nevű óceánjárón élt három éven át, de hajót váltott. Ezután költözött be a Crystal Serenity fedélzetére, ahol tovább hódol legnagyobb szenvedélyének a táncnak. A hölgy még most is szinte minden nap több órát táncol vacsora után, és táncórákat is vesz.

Lee becslései szerint a tavalyi évben közel 170 000 dollárt emésztett fel az, hogy a hajón él, egyébkén pazar körülmények között. Ez magában foglalja a kabinját a hetedik szinten, a teljes ellátást; a szokásos és a különleges étkezéseket az italokkal, a szórakoztató programokat, például az esti táncpartnert, előadásokat, koncerteket, koktél partikat és egyéb programokat.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: Forrás: vakaciozzunk.hu/ erdekesvilag.hu)