Jump to content

Mini sziget, mini ház, maximális harmónia

2016. 05. 03. 15:15

Az Egyesült Királyságban található Newquay egyik apró szigete életre szóló élményt nyújt azoknak a turistáknak, akik a sziklára épült házban szállnak meg egy éjszakára. A káprázatos látvány, és a tenger közelsége mellett van még valami, ami megadja azt a non plus ultrát.

Azok, akik ráuntak a belváros zajára és a nyaralás alatt egy kis magányra, romantikára és harmóniára vágynak, számukra ideális a sziklára épült, gyalogosan, függőhídon megközelíthető ház, melyet dagálykor körbeölel a tenger.

A térség egyetlen ilyen adottságokkal rendelkező vendégháza a Long házaspár keze munkáját dicséri, akik azért vásárolták meg sok évvel ezelőtt a kis házikót, hogy a lehető legtökéletesebb és legharmonikusabb szálláshelyet teremtsék meg, az idillre vágyó turisták és persze önmaguk számára.

A hamar nemzetközi hírnévre szert tett szálláshely a nem mindennapi, exkluzív élményért sokat kóstál. A betérők heti 6000 fontért pihenhetnek meg, a szikla tetején lévő házban.

A szállás marketin menedzsere Claire Ray viszont biztosított mindenkit arról, hogy megéri az árát, mint mondta „nincs az a tengerparti szálloda, ami ilyen élményt lenne képes nyújtani, sőt, akik itt jártak egy kis zászlót is hagyhatnak maguk után, ittlétük jelképeként”- fejtette ki a Dailymail újságírójának.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!
(Kép: condenast.co.uk)