Jump to content

A póló, amivel Kínában is könnyedén kommunikálhatsz!

2016. 05. 07. 16:52

A Traveller T-shirt megadja azt a pluszt, amire más ruhadarab nem képes: kiküszöböli az nyelvismeret hiányából fakadó félreértéseket, és gördülékennyé teszi a kommunikációt!

Vége a kézzel-lábbal mutogatós, saját nyelven, artikulálva kiabálós útbaigazításoknak, hála az IconSpeak zseniális pólójának, amivel nincs többé nyelvi korlát az emberek között.

Mégis hogyan?

Nagyon egyszerűen. A tervezők kihasználva a social media ikondömpingjét, kiválasztották azt a negyvenet, amelyet nincs ember, aki ne ismerne. Az univerzális szimbólumok ezután rákerültek egy teljesen hétköznapi pólóra, amit ezután már csak úgy emlegetnek: Traveller T-shirt, a mindent tudó.

S honnan jött az isteni szikra? „Akárhányszor utaztam, gyakran előfordult, hogy le kellett rajzolnom, amit keresek, mert nem beszéltem a helyi nyelvet ők pedig az angolt. Az egyik ominózus vakációm után fogant meg bennem az ötlet, hogy mi lenne, ha készítenék egy olyan pólót, amin elég csak rámutatni arra, mit keresek, hiszen a rajta lévő ikonok jelentését mindenki ismeri.”- mondták a póló kiötlői, George, Steven, and Florian.

Ilyenkor az ember elgondokodik azon, miért nem neki jutott előbb eszébe, de lássuk be, tényleg szuper találmány, és ha ügyesen kombinálod a szimbólumokat bármit el tudsz magyarázni, például azt is, hogy chili paprikát ennél!

„Célunk egy olyan szimbólumrendszer kiépítése, amit az egész világon felismernek és megértenek.” Úgy tűnik a srácok jó úton haladnak.

Forrás: vakaciozzunk.hu | marmalade.hu