Jump to content

50 párcsináló város

2016. 10. 31. 09:05

A Facebook rangsorolta azt az ötven várost, ahonnan az utazók „szingli” helyett „kapcsolatban” státusszal tértek haza.

A közösségi háló a felhasználók adatait összegyűjtve készítette el a kimutatást. Kíváncsi hova érdemes utazni, ha párban akar hazajönni? A Facebook rangsora szerint semmiképp se hagyja ki Colorado Springs-t, ami a lista élén áll, illetve látogasson el Indianapolisba, Las Vegasba. Viszont kerülje el New Yorkot, Washingtont, és San Franciscot is.

Colorado Springst azért tartják dobogósnak, mert a még fennálló katonai elköteleződés, illetve vallási csoportok befolyásának eredményeképp a tradicionális értékek nincsenek kiveszőben, legalábbis a szociális indíttatású kutatások eredményei ezt bizonyítják. Ezen felül a területet kollégiumvárosként is szokás emlegetni, és az összefüggést talán nem is kell túlmagyarázni. Las Vegasról azt tartják, hogy ott él a legtöbb szingli nő és férfi, így könnyen párra lelhet bárki. New York csupán a top 50-es lista 48. helyén áll, ami azért meglepő, főleg a Szex és New York fanok számára, hiszen Carrie Bradshaw egyenesen a szerelem városának kiáltja ki, ahol mindenki a szerelmet keresi.

Summa summarum, íme a városok,1-50-ig, amit minden párra vágyó szinglinek meg kell látogatnia!

Colorado Springs, El Paso, Louisville, Fort Worth, San Antonio, Oklahoma City, Indianapolis, Tucson, Cincinnati, Phoenix, Milwaukee, Jacksonville, Kansas City, Salt Lake City, St. Louis, Denver, Tampa, Memphis, Portland, Las Vegas, Columbus, Pittsburg, Houston, Austin, Richmond, Dallas , Orlando, Sacramento, Nashville, Cleveland, Minneapolis, Raleigh, Chicago , Charlotte, Baltimore, San Diego, Detroit, New Orleans, Philadelphia, Seattle, San Jose, Boston, Miami, Atlanta, Los Angeles, New York, Washington, San Francisco

 

(Forrás: vakaciozzunk.hu | marmalade.hu | Kép: washingtonpost.com)