Jump to content

Az étterem, ahol a lábas is kartonból készült

2016. 11. 10. 09:05

Tajcshung városa hasonlóan a félsziget településeihez izgalmas éttermeket, különleges látványosságokat és egzotikus atmoszférát vonultat fel, melyet az olyan vendéglők tesznek még lebilincselőbbé, mint a Carton King, ami nevéhez hűen csak kartonpapírból áll.

Ha azt gondolnád, hogy minden mégsem készülhet kartonból akkor a tajvani étterem most rácáfolt meggyőződésedre, ugyanis a Carton King-ben az asztalok, székek, lámpák, bárpult, táblák, étkészletek, sőt még a személyzet uniformisa is papírból, vagy kartonlemezből készült, ahogy sok minden más is. Az étel szerencsére nem!

Első hangzásra őrült öltetnek tűnik kartonpapírból készíteni a berendezést, ám a tulajdonost ez nem tántorította el attól a tervétől, hogy valami teljesen egyedit hozzon létre.

A legtöbb betérő vendég félve ül a székekre, de aggodalomra semmi ok, mert ezek nem hétköznapi strapabírású anyagok. A speciális célra felhasznált kartonlapok egyenként 100 kg teherbírásúak.További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: misstamchiak.com)