Jump to content

Az év legszuperebb strandfelszerelése, ami nélkül egy tapodtat se!

2017. 06. 18. 15:05

Vége a gumipapucs, és szandál stílusölő uralmának. Többé nem kell gázos és megdöbbentően drága strandfelszerelést vásárolni ahhoz, hogy a forró homok vagy a vízben található apró kavicsok, csigák, kagylók ne sértse fel a talpat. Az év leghasznosabb holmija megérkezett!

Noha sokat fejlődött a stranddivat már ami a papucsokat, vízi szandálokat és egyéb lábra való dolgokat illeti, azért még mindig könnyen derékba töri a fürdőruha szettet egy rosszul megválasztott ízléstelen darab. Viszont a szépséget általában feláldozzuk talpunk védelméért, teljesen jogosan, elvégre ki akarna sérült lábbal kószálni a vízben vagy a homokban?

Egy olasz cég pontosan erre kereste a választ. Vagyis egészen pontosan arra, hogy hogyan nézne ki az ízléses, mégis a sérülésektől megóvó talpra való. A megoldás a NakeFit-ben érkezett, ami gyakorlatilag teljes mértékben kiváltja a papucsot vagy a vízi szandált, megvédve a lábat a strandon ért atrocitásoktól.

Az olasz tervezőcég célja az volt, hogy visszaadják a mezítláb sétálás élményét, a gondtalan tengerbe, tóba rohanás feelingjét, egyszóval a talp szabadságát. A NakeFit-re keresztelt „lábbeli” pedig pontosan erre hivatott. Víz és hőálló, óv a vágásoktól és még csúszásgátlóval is ellátták. A projektre a Kickstarteren kalapozták össze a pénzt, ami hamar össze is jött. Az első darabok már megrendelhetőek 33 dollárért/pár, azaz kb. 9000 magyar forintért.

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: boredpanda.com, nakefit.com)