Jump to content

Valentin nap újragondolva - Tippek ajándékválasztáshoz

2018. 02. 05. 20:05

Bonbon, ékszer, gyertyafényes vacsora? A hagyományos Valentin napi ajándékok kora lejárt, a legtöbb ember manapság valóban hasznos dolgokat választ ajándéknak ezen az ünnepen. Ha párod szereti a túrázást és az outdoor életmódot, válassz neki olyan ajándékot, amivel hosszú évtizedekig a legtöbbet tudja kihozni a természetben való barangolásból!

Társ az egynapos túrákhoz

Azok, akik gyakran töltik a hétvégéket természetben az erdőt járva, tudják, hogy egy kompakt, könnyű hátizsákkal mennyivel nagyobb élmény a szabadban történő mozgás. A Fjällräven High Coast Trail 20 hátizsák tökéletes társ rövidebb, egynapos túrákhoz, sőt, kompakt kialakítása, vidám színei és vízálló anyaga miatt praktikus városi kiegészítő is. A száz százalékig újrahasznosított poliészterből készült húsz literes hátizsákban minden elfér, amire szükség lehet egy rövidebb túra során, az aszimmetrikus felső cipzárnak köszönhetően pedig bármikor egyszerűen hozzá is férhetők ezek a dolgok. Ha egy olyan darabot keresel, amit túrázás mellet városban is lehet használni, megtaláltad!

Elengedhetetlen termosz a téli kalandokhoz

Akik télen is túráznak, tudják, hogy nincs jobb egy bögre meleg teánál, amikor elérjük a hegytetőt. Csak egy igazán jó minőségű termosz tud gondoskodni arról, hogy italunk a leghidegebb körülmények között is forró maradjon. A PRIMUS 0,75 literes, rozsdamentes acélból készült Vacuum Bottle termosza kitűnő hőszigeteléssel bír, így a benne tárolt folyadékot télen nyáron a kívánt hőmérsékleten tartja. Legyen szó egy rövidebb kirándulásról, vagy többnapos túráról, egy bögre meleg ital mindig jól fog jönni minkettőtöknek.

Bakancs egy életre

Ha párod szeret kirándulni, nincs olyan ajándék, amivel nagyobb örömet okozhatnál neki, mint egy kiváló minőségű és megbízható túrabakanccsal. A Hanwag ANVIK GTX® egy életen át társa lesz hegyi utakon és városban egyaránt, hiszen csakúgy, mint a gyártó többi terméke, ez a bakancs is újratalpalható. A bakancs talprésze a speciális MICHELIN® V-ROUGH technológiával készült, amely a Michelin gumigyártó Alpin 5 téli abroncsainak mintájára készült, és maximális csúszásgátlást biztosít akár -30 fokban is.

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: vakaciozzunk.hu)