A Magyar Konyha magazin először hat éve adta ki balatoni gasztrokalauzát azzal a céllal, hogy tudatosítsa: a tömegétkeztetés „lehangoló zsákutcái” mellett vannak minőségi vendéglátóhelyek is a Balatonon – idézte fel az idei kiadvány szerdai budapesti bemutatóján a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke.
Lévai Anikó hangsúlyozta: a gasztroforradalom nemcsak ígéret, hanem maga a valóság a Balaton környékén; ezt bizonyítja, hogy az első kalauzba csak 170 egység fért bele, míg idén már 400 minőségi helyet tudnak ajánlani.
Vinkó József, a magazin főszerkesztője az MTI kérdésére elmondta, a Balatoni Kör első gasztrotérképével egybecsomagolt Balaton 2018 kalauz a Magyar Konyha július-augusztusi számával együtt csütörtöktől elérhető az újságos standokon.