Jump to content

Teltházas hotel, falak és ajtó nélkül

2018. 06. 27. 18:05

Nomád élmény luxuskivitelben, legalábbis a kétszemélyes drága franciaágy, az ötcsillagos ételek és a saját inas nem a hagyományos sátras nyaralás kellékei. A világon először a Hoteliers Null Stern kínálja azt, amit senki: egy ágyat a hegy tetején.

Felejtsd el a sátrazós, matracon nyomorgós, hangyás hegytetei kempingezéseket, mert a szabadság euforikus élményét luxuskivitelben is átélheted a Hoteliers Null Stern köszönhetően, akik a világon elsőként adnak ki olyan „szobát", aminek se ablaka, se ajtaja, se fala nincsen.

Nehéz ellen elképzelni fénykép nélkül, főként azt, hogy tényleg van igény erre, pedig van. A Svájci koncepciót alapul vevő újfajta szállás lényege, hogy a vendég a csillagos ég alatt tölthesse az éjszakát, kényelmes ágyban, a leggyönyörűbb panorámával körülvéve, úgy hogy semmiből ne szenvedjen hiányt. Ezalatt a saját inast, és csodálatos fogásokat kell érteni, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

A szokatlan „szoba” 191 fontért foglalható éjszakánként a svájci Graubünden hegység tetején majdhogynem kétszáz méterrel a tengerszint fölött. Nos, egyetlen hátránya, hogy a legközelebbi mellékhelyiség 10 percnyi sétára van, hacsak a szomszédos bokrok nem felelnek meg a dologra.

A hegyvidéki szobát tavasz és ősz között lehet lefoglalni, és annyira nagy az érdeklődés iránta, hogy várólista van. Ilyen az, ha párját ritkító ötlettel állnak elő, tehát kiraknak egy ágyat a hegy tetejére, egy minden óhajunkat leső inassal…

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: standard.co.uk)