Jump to content

Random kirándulás a szex birodalmába - Thaiföldi Óvszer múzeum

2018. 12. 13. 19:15

A klasszikus festmény, szobor párosítást kikerülve, megnyílt az legnagyobb kondom múzeum Nonthaburiban. Történelmi áttekintés, fajták, és színek szerinti elrendezés, divat hóbortok, minden, ami elég bizarr ahhoz, hogy a pironkodó látogatók ezreit vonzza.

 

A múzeum annak ellenére, hogy nincs agyonreklámozva, sokak által keresett. Az érdeklődök amellett, hogy mindent megtudnak kondomok történetéről, felvilágosítást kapnak a védekezésről és a biztonságos szexről is.

A múzeum falai tele vannak óvszereket ábrázoló képekkel, melyek kronológiai rendben követik egymást, és van egy külön szoba is, melyben fallosz formájú eszközök vannak elhelyezve. Funkciójukat a múzeum egyik dolgozója ecseteli, miszerint ezek segítségével tesztelik az óvszer strapabíróságát, flexibilitását. A hely felvonultatja a világ össze kondom márkáját, fajtáját, színét. A szerencsések az óvszerkészítés folyamatát is megtekinthetik.

A múzeum egyébként nem csak az óvszerekre fókuszál. Igyekeznek mindent bemutatni, ami ehhez kapcsolható, így különféle szexuális segédeszközök, péniszpumpák arzenálját halmozták fel, és mutatják be.

Egyébként hasonló kiállítások a szomszédos Ausztriában és Amszterdamban is találhatók.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)