Jump to content

Megszállnál egy sertésólban naponta, sok pénzért?

2020. 10. 05. 11:00

A legújabb ötlet egy walesi faluból, Broad Oakból ered, ahol a turistákat disznóólakban szállásolják el. De nem akármilyenekben!

Broad Oak, Cwmrcwth nevezetű farmján – mert bizony létezik ilyen nevű – a vendégek egészen egyedi környezetben hajthatják álomra fejüket, nem kevés pénzért.

Az 50 hektáros farm tulajdonosa Rob és Fiona Parks jövedelmező üzletbe fogtak, amikor elkezdték szálláshelyként kínálni az átalakított disznóólakat, napi 45 fontért éjszakánként. A két férőhelyes, meglepően jól megcsinált szállások, 3,5 méter hosszúak és 2,8 méter szélesek. Mindegyik ól, disznó dizájnnal készült.

A farm különlegessége, hogy minden szinte a malacok körül forog, így nem meglepő, hogy a házigazdák is a disznóólak kiadása mellett, a farmon lévő több tucat sertés gondozásába, ellátásába is bevonják a vendégeket. A teljes körű élményért a vendégek röfögésre ébrednek, és reggelire sertéshúsból készült ételeket kapnak – ez kicsit mondjuk ironikus.

Persze, aki csak a természet és a malacok szépségéért, és farm élet megtapasztalásáért látogat el a farmra, az aludhat hagyományosan faházba is, négyszer drágábban.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)