Jump to content

Álommunka motorosoknak

2015. 03. 30. 09:00

Európa hegyes-völgyes, legelővel, szántófölddel, apró falvakkal, vagy hatalmas városokkal borított területét ki ne járná be, főleg ha ezt egy Harley Davidsonnal, és egy forgatócsoporttal tehetné, úgy, hogy még fizetést is kap érte, és az út végén a motort is megtarthatja?!

Valószínűleg az összes vérbeli motoros, kalandor, és vállalkozó szellemű ember ki nem hagyná ezt a munkalehetőséget. Igen, jól olvasta, ez egy munkaként lett meghirdetve. De sajnos, 20-ával lezárul a jelentkezés. Ha elmulasztotta ne csüggedjen, nem sokára újra megrendezik, addig is tudjon meg róla minél többet.

A „Discover More” névre keresztelt kezdeményezéshez egy fő motorost kerestek, aki egy profi stáb kíséretében körbeutazza Európát. Persze kalandjáról film készül.

A pályázatok.org-on elérhető hirdetésben annyi az össz elvárás a szerencsés kiválasztottól, hogy térképezze fel az érintett terület legjobb mocis túra útjait, és a közösségi médián valamint az erre a célra kialakított weboldalon keresztül megosztja tapasztalatait. A kiválasztott személye ez év áprilisban derült ki, és 2015. májusában kezdi meg életre szóló kalandját.

A feltétel csupán annyi volt, hogy a leendő motoros rendelkezzen érvényes Európai Uniós útlevéllel, egy A kategóriás jogsival, és elsősorban azzal a vággyal, hogy elmeséljen egy történetet, ami másokat is inspirál majd arra, hogy egy hasonló kalandban részt vegyenek.

Végül, pedig a jól megérdemelt jutalomról is pár szóban: „szerencsés motoros megkapja ajándékba a túrán használt Street Glide motorkerékpárt, plusz 25 000 eurót.”

Hát ki ne élne ilyen lehetőséggel?


(A kép forrása: http://pctrs.network.hu/)