Jump to content

Két keréken más a világ, na de ezen új dimenzió nyílik!

2016. 05. 09. 17:10

Emlékszel még az első összecsukható biciklidre? Akkor most képzeld el ultramodern külsővel, maximális helytakarékossággal, olyan kivitelezésben, hogy még a reggeli zsúfolt metróra is felférsz vele. Eddig, hogy tetszik?

Biciklizni több dolog miatt is kifizetődő: olcsóbb és néhány esetben gyorsabb is mint a tömegközlekedés, az állóképességed maximalizálódik, és van egy plusz esszenciája annak, amikor kedvenc városrészeden kerekezel végig, a túra és teljesítménybringázásról nem is szólva!

Csupán egyetlen hátulütője van a hagyományos kétkerekűknek: a nagy helyigény. Nem csak otthoni tárolása körülményes vagy szállítása, hanem fixált méretei miatt a leggyorsabb közlekedési eszközökről, a villamosról és a metrókból is ki van tiltva a bringa. Hiszen ki ne nézne ferde szemmel a zsúfolt 4-6-oson a kerékpárral felszánni kívánó delikvensre? A békesség érdekében, így marad a tekerés, ha már kettéhajtani nem lehet a járgányt. Vagy mégis?

Bizony létezik olyan bringa, ami egyetlen mozdulattal táska méretűvé alakítható, és nem a rendszerváltás előtt készült! Az ultramodern kivitelezésű Tern kerékpárok túlszárnyalják az összecsukható bringákkal szemben támasztott elvárásokat. A hagyományos összecsukhatókkal ellentétben nem csak városi közlekedésre alkalmas kétkerekűek közül válogathatunk, hanem városi és teljesítmény biciklik is találhatók a kínálatban.

A sokféle kerékpár típust a különböző igényekhez igazították az eredeti elképzelése, azaz helytakarékos összecsukható célkitűzés mentén úgy, hogy a bringa ne veszítsen eredeti funkciójából.

Less be hozzájuk, és találd meg álmaid biciklijét!

 

Kép: tern.hu Forrás: biokalauz.hu | vakaciozzunk.hu | szeniormagazin.hu