Jump to content

Öt dolog, amiért jó móka lesz a Mátraalja Fesztivál

2016. 08. 05. 09:00

Ha már elég volt a féktelen bulizásból és levezetésképp inkább egy fokkal nyugodtabb fesztiválra vágyunk, ahova ne adj isten még a gyerkőcöket is szívesen magunkkal vinnénk, akkor a Mátraalja Fesztivál ideális helyszínnek ígérkezik.

Hogy miért? Mert:

Nézheted az Olimpia első versenyszámait, sőt egy olimpiai bajnokunkkal, a fesztivált megnyitó Czene Attilával közösen vitathatod meg úszóink teljesítményét. A nagy kivetítőn követve az eseményeket, együtt szurkolhattok a fesztiválozókkal a magyar versenyzőknek.

A fesztivál helyszíne végre nem egy elhagyatott, kietlen síkság, hanem egy műemlékként számon tartott kastélypark, a Forgách-kastély udvara, ami önmagában is megérne egy kirándulást.

A látványvilág és kultúrális örökség izgalmai mellett a helyi gasztronómiai finomságokat is megkóstolhatod, például a hagyományos módon készített laskáját, amelyet azután leöblíthetsz Nógrád megye országosan elismert és díjazott öregetesi palóc feketeszeder pálinkájával.

A belépő pénztárcabarát, a helyszín pedig a kényesebb fesztiválozók igényeinek is megfelel. Egyszóval, ha színes, változatos kikapcsolódásra vágy akkor augusztus 5-7. között Szécsény reflektorfényben, a Mátraalja Fesztivállal. 

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!
Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: vakaciozzunk.hu