Jump to content

Ha vasárnap, akkor bolhapiac!

2016. 08. 21. 09:00

A legtöbb nő által kedvelt program - a vásárlás - csak első hallásra tűnhet unalmasnak egy férfinek. Jó, ha tudjuk, hogy bizony van egy-két nemcsak csajoknak kitalált börzevásár, amelyen még a sörözés is a program része.

Az utóbbi évek rendezvényforradalma és az egyre népszerűbb használt ruha vásárok folyamatosan megrendezésre kerülnek és bizony már akár minden szombat és vasárnap találunk egy-egy bolhapiacot. Na de mi van akkor, ha egy olyan vásáron akarunk részt venni ahol nemcsak vásárolni lehet, hanem jó a társaság és közben elfogyaszthatunk egy fröccsöt is? Körül néztünk, hogy külföldön milyen buli bolhapiacok vannak és szerencsére találtunk egy magyart is.

Super-Flea Sunday Flea-Market Sunday (Kanada, Toronto)

Egy galériában szervezik minden vasárnap és egy igazi retro buli közben nézelődhetsz a kincsek között. Itt még a pasik is jól érzik magukat, és ha nem is néznek a cuccok között, egy jót söröznek, és közben kipihenik a másnaposságot.  

Patio Party and Flea Market (Egyesült Államok, Kolorádó)

Ugyan ez egy szombati bolha-buli, de illik a bolhapiac-buli kombinációra. Egy nagyobb szabású rendezvény, amelyen nemcsak használt ruhákat, de fiatal tervezők is árulják zenére a darabjaikat.  

Kawaiiland (Los Angeles)

Egy kicsit vadabb bolhapiac, ahonnan akár elindulhatsz az éjszakában. Ez is szombaton van, ami megkönnyíti a felhőtlen szórakozást, hiszen nem kell másnap dolgozni. Kalifornia a bulikról híres, így nem csoda, hogy ilyen bolhapiacon is megadják a módját.

Úgy néz ki a tengerentúlon nagyon népszerűek az ilyen bulizós vásárok. De itthon is van vajon ilyen? Igen! Már egyszer megrendezésre került a Pop Up Garage Sale az 5Kert nevű szórakozóhelyen. A szervezők, most egy újabb vásárral rukkolnak elő és megpróbálják elhozni a tengerentúli érzést.

A legközelebbi ilyen esemény pont augusztus 21-én, a ZSIRÁF-ban lesz, ahol több divatőrült szekrényürítést tart, így ha valaki épp gardróbfrissítésen gondolkodik, az most viszonylag fillérekből megteheti. Igaz, a 20-ai ünneplést követően valószínűleg nem lesznek a toppon az eladók, de pont ez a szimpi ebben a vasárnapi muriban. A Pop Up Garage Sale szlogenje ugyanis a kutyaharapás szőrével, így a zsiráfshoppingolás mellett lesz sör, fröccs és jó zene is.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: parisshanghaifashion.files.wordpress.com