Jump to content

Budapest szárnyakon

2016. 08. 30. 09:05

Budapest látványosságai 360 fokban épp ugyan olyan gyönyörűek, mint a földről nézve, csupán az érzet más, mert így még mindig egy kicsit rájuk csodálkozik az ember.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága és az Instar Films együttműködésének köszönhetően újszerű technikával készült videó mutatja be Budapest turisztikai látnivalóit, ikonikus helyszíneit.

A 360 fokos technikával készült három perces videó lehetőséget teremt, hogy akár hagyományos számítógépen, akár mobil eszközön nézve teljes panorámában gyönyörködhessünk olyan helyszínekben, mint a Budai Vár, a Parlament vagy éppen a többszörös díjnyertes Szent Gellért téri metrómegálló.

A különféle helyszíneken készített anyag a magyar főváros sokszínűségét, természeti és ember alkotta látnivalóinak szépségét igyekszik élethűen bemutatni, és ezzel kedvet ébreszteni Budapest felfedezéséhez. A videó nemcsak lejátszás közben, de azt megállítva is lehetőséget biztosít a „körbetekintésre” a kurzort illetve a mobil eszközt mozgatva.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pixabay.com