Jump to content

Felbőgnek a motorok a Hungaroringen: VW-k lepik el az aszfaltot!

2016. 09. 14. 16:05

Szemgyönyörködtető oldtimerek, köpcös tunningok, fantasztikus gépcsodák és autótörténeti különlegességek, veszik át az uralmat a Hungaroring felett október 1-jén, a Volkswagen-találkozón. Ha szereted az autókat, izgalmas szombati programra vágysz…

Akkor irány Mogyoród és a Hungaroring. A szokásos Volkswagen találkozó idén sem maradhat el, ami október 1-jén startol a wolfsburgi márka jóvoltából. A rendezvénysorozat négy évvel ezelőtt Golf-találkozóként indult, ám az akkori sikernek köszönhetően az összes Volkswagenest elérte a márka-láz és nem csak a Golfok égették a gumit.

A nagy érdeklődésre és népszerűségre való tekintettel az érintett klubok szervezésében azóta több modell is csatlakozott a rendezvényhez, ami az évek során szinte össznépi Volkswagen ünneppé nőtte ki magát. Most az ötödik találkozóra kerül sor, a belépőjegy ezúttal 500 forintba kerül.

A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat, Scirocco, Corrado, Jetta/Bora/Vento tulajdonosok egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken. A Transporterek és a Bogarak a Hippifaluban gyülekeznek, ahol az este során ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpad előtti Paddock rész viszont továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, itt a neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott kocsik állnak majd. Ha pedig nem autóval érkezel, távozhatsz azzal is, mert a Das WeltAuto a Használtautó.hu-val együttműködésben "használtautós börzét" szervez a helyszínen, ahol a márka szerelmesei kedvükre válogathatnak eladó sorban lévő Volkswagenek között. De ha fortuna kegyeibe fogad, akkor a hagyományokat folytatva az ötödik rendezvényen egy V-ös Golfot nyerhet a legszerencsésebb játékos a 100 forintos tombolán.

Helyszín: Mogyoród, Hungaroring

Időpont: 2016. október 1.

Nyitás: 10:00 órakor

Jegyár: 500 Ft

További programlehetőségek:

- Vezetéstechnikai tréning
- Volkswagen Driving Experience bemutató
- Off-road élménytúra
- Gokart verseny
- Mini drift
- Csocsó bajnokság
- Női és gyermekprogramok
- Közlekedési park
- Tűzijáték
- Koncertek

Bővebb információt a Volkswagen-találkozóról itt és itt olvashatsz.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk  Facebook oldalát!
Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pexels.com