Jump to content

Öltözz könnyen, juss messzebbre!

2017. 08. 19. 14:45

Túrázás, kemény terep, hatalmas kihívások? A legkeményebb szint meghódítása a jól kiválasztott lábbelivel kezdődik. De tudod-e, mi kell a lábadnak?

A kényelmet és funkcionalitást ötvöző, pehelysúlyú lábbelik generációkon átívelő élettartamot és a természetben töltött zavartalan pillanatokat garantálnak a túrázás szerelmeseinek, csak győzzük őket megtalálni.

Kevesebb súly, nagyobb hatékonyság

Ha túrázásról van szó, alapvető fontosságú, hogy könnyű felszereléssel induljunk útnak. Gyakran hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nemcsak egy túlpakolt hátizsák jelenthet akadályt egy adott táv teljesítésében. A kényelmes ruházatnak, azon belül is a könnyű, ugyanakkor strapabíró lábbelinek is kulcsszerepe van abban, hogy utunk zavartalan legyen: a lábunkon viselt túlsúllyal több energiát vesztünk egy út során, mint egy túlpakolt hátizsák cipelésével.  Az ultrakönnyű lábbeli nemcsak energiatakarékosság szempontjából fontos, hanem a biztonságos túrázáshoz is elengedhetetlen: a könnyűsúlyú bakancsokkal természetes egyensúlyérzékünk és mozgáskoordinációs készségünk is megőrizhető, így a kicsúszások és bokaficamok is könnyebben elkerülhetők.

Egy bakancs mind felett

Ahogy a túrázási lehetőségekre, úgy a generációkon keresztül viselhető, tartós és minőségi bakancsokra is egyre nagyobb igény van. A bakancsok egyik legsérülékenyebb, ugyanakkor legfontosabb alkotóeleme a talprész, amely idő és használat függvényében roncsolódhat. A Hanwag megoldást kínál arra, hogy még ilyen esetekbe se kelljen új bakancsot venni: az újratalpalás a Hanwag egyedülálló szolgáltatása, amely biztosítja, hogy bakancsod egy életre a társad legyen.

A kevesebb több

Legyen szó egy pihentető, kiránduló hétvégéről a barátokkal, vagy több napos hegyi túráról, az új Anisak 590 grammos súlyával a Hanwag Trek Light termékcsalád tagjaként kiváló társ lesz. A magasszárú, kifejezetten stabil bakancs 3D-tervezésű talpa méhsejtes szerkezetű, s ennek köszönhetően kisebb súlyú. A puha szövet belső szár és a lábujjaknak optimális pozíciót biztosító Straight Fit kialakítás teszi az ANISAK-ot különösen kényelmessé. A női és férfi verzióban is kapható bakancs prémium minőségű nubuk bőrből készült, amelynek színoldali felületét csiszolva egy rendkívül finom, bársonyos felületet hoztak létre a gyártás során. Kényelem, tartósság és biztonság magasfokon.

Ha túra, akkor ne aprózd el a felszerelést!

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pixabay.com)