Jump to content

Unod a fővárost? Dobd a belvárost a hétvégére és irány Domonyvölgy, a lovasok kegyhelye

2018. 04. 18. 16:00

Olyan hosszú hétvégés programot mutatunk, amitől garantáltan már most izgalomba jössz.

„Budapesttől alig 35 km-re, Domonyvölgy szívében található a Lázár Lovaspark, amelynek tulajdonosai Lázár Vilmos és Zoltán, fogathajtó világbajnokok. A Gödöllői-dombság festői, tavakkal tarkított völgyében található a program- és rendezvényhelyszín, a kikapcsolódásra, kalandra és magyaros vendéglátásra vágyó hazai és külföldi turisták kedvelt célállomása. Számtalan cég, diplomáciai testület és baráti társaság szervezi ide kirándulását, vagy konferenciájának kísérő rendezvényét, illetve egész napos családi programjait.

A lovaspark különböző stílusú csárdáiban, hangulatos cigányzene mellett egyszerre akár 750 fő is élvezheti a magyaros konyha remekeit, de nyáron akár több ezer főt is tudunk egy időben fogadni. Kemencében készült lángos, grillparti, malacsütés színesítheti a gasztronómiai palettát” – olvasható a Lovaspark bemutatkozója.

A park hatalmas területén több csárda is helyet kapott, amelyek egyenként is hatalmas alapterülettel rendelkeznek. A Régi csárda, a Tornácos csárda vagy épp a Vadász terem is különféle attrakciókkal várja az érdeklődőket.

A hosszú hétvége tökéletes időpont arra, hogy kiszabadulj a város fogságából és kipihent a hónapok fáradalmait a természet lágy ölén.

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu | Kép: pixabay.com)