Jump to content

Léteznek helyek a Földön, ahol fizetnek azért, hogy odaköltözz II.rész

2015. 09. 10. 16:00

Vannak olyan helyek a bolygón, ahol azért pénzt adnak, ha az ember odaköltözik. Nem csalás, nem ámítás, és nincs benne semmi csavar. Folytatás következik!

A Minnesota állambeli Harmony mikrofalu benépesítése után a Niagara Falls nevezetű település és Detroit is csatlakozott a kedvezményes és támogatott beköltöztetéshez.

A világhírű Niagara vízesés mellett található Niagara Falls városa 50 000 lakost tudhat magáénak, ami így sem sok, tekintve, hogy a turisták mindig többen vannak, mint az ott lakók. Ezen a felálláson igyekszik változtatni a város vezetése, akik a friss diplomásoknak visszafizetik a tandíját, ha a belváros kijelölt környékén vesznek ingatlant.

A Detroitban élőket is hasonló szintű anyagi hozzájárulással támogatják, ha valamelyik belvárosi vállalatnál dolgoznak, és a belvárosban bérelnek vagy vásárolnak lakást.

Az akciók szintén sikeresen zárultak, olyannyira, hogy a rákövetkező évben New Haven települése, és további fél tucat városka beszállt a költözőkért folyó harcba. További érdekességeket a témában itt és itt olvashat majd.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: mindtheflat.co.uk)