Jump to content

Skirrid Inn a szellemjárta kocsma

2017. 02. 10. 09:05

Anglia nem csak szellemjárta temetőiről vált híressé a spirituális körökben, hanem kísértetjárta pubjairól is. A Skorrid Inn, aprócska kocsma második emeletén anno, rögtönítélő bíróság ülésezett, a kirótt halálos büntetést pedig helyben el is végezték. A helyi legenda úgy tartja, a lelkek visszajárnak kísérteni.

A brit temetőkről, a sírköveket látogató állatokról, és agresszív kísértetekről sokat hallani. A téma a paranormális kutatók és filmkészítők egyik kedvence, ám a repertoár ezentúl bővülhet az angol pubokkal, ugyanis egyre többen panaszkodnak fura jelenségekről, szellemalakokról, akik a sörözőkbe fel-feltűnnek.

A krimók, ahogy a Skirrid Inn is, több száz éve állnak már, így ha falaik beszélni tudnának, elképesztő történeteket mesélnének. Az imént említett fogadó többször szolgált helyszínéül különböző paranormális jelenségekkel kapcsolatos forgatásoknak is, bár lencsevégre kapni konkrét alakot vagy egyebet nem igazán sikerült.

A Skirrid Inn hajdanán, egy darabig rögtönítélő bíróságként működött, az elítélteket pedig helyiség előtt fel is kötötték, ha az ítélet halál volt. Abban az időben a bíróságok ezen típusa esetén, minden ítélet végzetes volt. Fennállása alatt valószínűleg több tucat ember életét követelte. A helyi legendák arról szólnak, a kivégzett lelkek járnak vissza kísérteni.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!

(Forrás: vakaciozzunk.hu | Kép: pixabay.com)