Jump to content

Karácsonyozz Harry Potter varázslatos világában!

2017. 11. 27. 19:00

Az Universal Studios sokak álmát valósította meg.

 

Novembertől látogatható Roxmorts képzeletbeli kis falucskája (eredeti, angol neve Hogsmeade), amely a Harry Potter-filmekben Nagy-Britannia egyetlen kizárólag varázslók lakta települése.

Az ünnepekre a Universal Studiosban a kis falu téli csodaországgá alakul, karácsonyi hangulattal, dekorációkkal és portékákkal. És persze nem hiányozhat a forró vajsör sem, amit a látogatók megkóstolhatnak – írja a Mashable. 

A mesés faluban a látogatók megtekinthetik a fényárban pompázó Roxfort épületét, miközben a Harry Potter-filmekből ismert dalok csendültek fel, de daloló szellemekkel is lehet majd találkozni.

A látogatókat ezen kívül a Roxforti Békakórus előadása várja majd, akik karácsnyi dalokkal készülnek. A parkban nem csak vajsört, de finom ételeket is lehet fogyasztani.

A helyszínen a roxforti házak, illetve a Roxfort Expressz kicsinyített emléktárgyait, valamint vonat- és jegyreplikákat is meg lehet venni, de a Griffendél kviddicsruháit, vagy épp Piton professzor öltözetének másolatát is beszerezhetik a látogatók.

 
 
(Forrás: vakaciozzunk.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)