Jump to content

Fenséges hotelek szerte a világból

2015. 04. 15. 12:30

Reggelizne zsiráfokkal? Esetleg megszállna az erdő közepén egy kis odúban, vagy a csillagok alatt aludna luxuskényelemben, egy üvegbúrában? Megoldható, sőt! Ez még csak a kezdet.

Nincs is jobb, mint a csillagokat nézve álomba merülni. Vagy mégis? A Finn, Kakslauttanen Igloo Hotel ezt az élményt fűtött, üvegtetős iglukkal, luxusberendezéssel, és királyhoz méltó bánásmóddal teszi még csodálatosabbá. Az újraértelmezett igluk saját szaunával, konyhasarokkal és kerttel rendelkeznek, a ház előtt pedig saját kutyaszán várakozik. Az üvegcsoda egy éjszakára legolcsóbban 121 687 HUF/éj áron bérelhető.

Mit szólna hozzá, ha egzotikus reggelijét zsiráfok társaságában fogyaszthatná el úgy, hogy kisem lép hotel szobája ajtaján? Vonzza az ajánlat? Akkor irány a Nairobiban található Giraffe Manor. A szálláshely az angol kényelmet és az afrikai hangulatot ötvözi magában. Varázslatos hely, nem beszélve arról, hogy mindenhol zsiráfokba ütközik az ember. Egy éjszakára néhány évvel ezelőtt 87 280 ft-ot kellett kifizetni. Az árak azóta emelkedtek, és nagyban függnek a választott szoba és ellátás milyenségétől, de a fent említett összegnél semmiképp sem olcsóbbak.

Végül de nem utolsó sorban, ha a természet közelségére vágynának, akkor irány Svédország, az egyedülálló, környezetbarát STF Kolarbyn Eco-Lodge. Ha Ön internetfüggő, vagy nem kedveli a nomád életmódot, akkor messziről kerülje, ugyanis az erdei kunyhók egyikében sincs áram és folyóvíz, sőt zuhanyzó sincs a környéken. A helyszínen a vendégek a közeli tóban fürödhetnek. A házak mindegyike egyébként természetes alapanyagból épült. Átlagosan 31 773 HUF/éj áron élvezhetjük a Rousseaui természetélményt.

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"
\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"
\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"



(A képek forrása: http://www.technocrazed.com/)