Jump to content

Fenséges hotelek szerte a világból IV.rész

2015. 04. 18. 19:00

Megszállna Harry Potter szobájában, esetleg aludna a szabad ég alatt egy hatalmas üvegburában, vagy egy bányában kialakított szállodában? Ha válasz igen, ezeket a helyeket látogassa meg!

A londoni hotel valószínűleg hamar a Harry Potter fanok szívéhez nőhet, ugyanis a szobák arculata, és berendezése egy az egybe olyan, mintha a filmbeli helyiségekbe lépnénk. Sokszor csak Harry Potter hotelként emlegetik a Georgian House fogadót, ahol a berendezés mesebeli. Az ára egy éjszakára, reggelivel 87 631 ft. Varázslatos nemde?

A francia Attrap’Rêves hotel garantáltan életre szóló élménnyel ajándékozza meg vendégeit, ugyanis egy hatalmas műanyag burában szállásolják el a betérőket, akik a luxuskényelem mellett a csillagok alatt merülhetnek álomba. Mindegyik buborék az erdő közepén van elhelyezve, ahonnan 10 percnyi sétával már a legközelebbi városban van az ember. Az ára azonban elképesztően borsos a természet közeli élménynek, ugyanis egy hétvégéért 2 346 496 ft-ot kell kicsengetni.

A mai három közül a legextrémebb címet mégis a svéd Sala Silver Mine hotel kapja, ami nevéhez hűen egy bányában kínál szállást a vendégeknek. Az egykori bányászjáratokat mára koncerttermekké, étkezőkké, és hálókká alakították.




(A képek forrása: http://www.technocrazed.com/)