Jump to content

5 szégyentelen mód az ingyen italért

2015. 04. 22. 12:30

Legyen szó sörről, borról, pezsgőről, mind akkor a legfinomabb, ha ingyen van. Hála az élelmes turistáknak, a HuffingtonPost összeszedte az ingyen italszerzés legjobb módjait.

Az örök klasszikus „haj van az italomban” vagy „valami van az italomban” kezdetű monológok egytől egyig célt érnek bármely vendéglátó egységről is legyen szó. Hoteltől gyorsétteremig, mindenhol azonnal új italt kap az illető.

Kérje italát kompenzációként. Ezt leginkább akkor lehet eljátszani, ha rossz volt az étel minősége, vagy pocsék a kiszolgálás, vagy esetleg megváratták. Kicsit pofátlan módja ez az ingyen fogyasztásnak, de általában beválik. Repülőgépen is bedobható, ha a gép már többet késik az elfogadható kategóriánál.

Iratkozzon fel a hírlevelekre. Ha nyaralni indul, vagy új kávézót akar kipróbálni, akkor iratkozzon fel a hírlevelükre, mert azért mindig jár valami. Egy ingyen ital, kupon, vagy fogyasztási kedvezmény.

Happy Hours. Egyes külföldi szállodák kínálnak teljesen ingyenes Happy Hourst, amikor az ember annyit iszik, amennyit nem szégyell, viszont nagyon leleményesen ezeket az éjszaka közepére, vagy lehetetlen időpontokra időzítik. Azonban ha a szálloda kontójára akar szittyózni, nincs mit tenni, fenn kell maradni a megjelölt időpontig.

Ünnepel? Tudassa mindenkivel. A hotel bárpultjánál ücsörgők gyakorlatilag külön kis univerzumot képviselnek, ahol ilyen esetben biztosan meghívják a földijüket egy szülinapi italra.


(A kép forrása: http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/)