Jump to content

Tuti tippek pakoláshoz, hogy elférj a bőröndödben

2015. 07. 30. 16:00

Egy hétre való, hideg-meleg időjárásnak megfelelő tiszta ruha, plusz váltócipő elpakolása képtelenségnek tűnhet, de nem így! Tesztelt, megfelelt! Gyűrődésmentes ruhák, helytakarékos megoldással.

A nyaralás legutálatosabb része, amikor bele kell tuszkolni egy csomó ruhát egy pici bőröndbe, sporttáskába, kézi táskába, mert egyszerűen nagyobb csomag nem férne már be a kocsiba, vagy túl drága lenne a feladása a repülőtéren. Két megoldás létezik ilyen helyzetre: - nem viszünk sok ruhát, és az egész úton azon bosszankodunk majd, hogy miért nem ezt vagy azt a ruhadarabot nem hoztuk, pedig pont szükség volna rá, vagy kipróbáljuk a helytakarékos csomagolást. Utóbbi ellenérvei gyakran a begyűrődés, sérülés szoktak lenni, de ettől nem kell tartani. Kipróbáltuk, és a ruha épp olyan, mint újkorában.

Az interneten milliónyi csomagolós videót találni, és legtöbb látszólag hasznos, és helytakarékos, ám a bepakolás során szembesülünk vele, hogy mégsem. Alább két bombabiztos pakolási technikát tekinthet meg, ami biztos, hogy megkönnyíti a csomagolást, és tárolást. Nem kell aggódni, nem lesz gyűrött az áru!





További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: zinzy.co)