Jump to content

Az aquaparkok királynője, Cegléd

2015. 08. 28. 12:30

Az utolsó kánikulagyanús időt feltétlenül vízparton kell tölteni. Viszont, ha a Balatont és Velencei tavat megunta, fedezze fel Cegléd aquaparkját, az igazi csúszda-vidámparkot.

Az Aqua Centrum és Szabadidőközpont családi kikapcsolódásnak ideális. A nagyszülők, a felnőttek és a gyerekek is egyaránt megtalálják számításukat, ugyanis a komplexumban élmény, gyógyfürdő, és közel egy tucat izgalmas csúszda kapott helyet. A fürdőzés mellett wellness szolgáltatások, például különféle masszázsok, és egészségjavító szolgáltatások vehetők igénybe.

A 2005-ben megnyílt fürdő valódi ritkaságnak számító csúszdacsodával büszkélkedhet. A 17 óriáscsúszda közül természetesen az ingára gondolunk, ami hazai viszonylatban sem túl gyakran előforduló elem az aquaparkokban. A híres-neves csúszda mellett a szokásos raftingolás, kamikaze és feketelyuk kombó is megtalálható, és ezek kívül még számos csúszda, így mindenki kedvére válogathat.

A vendégek kényelmét a bérelhető napágyak és napernyők, illetve a finom és vásárlóbarát áron kínált ételek teszik teljessé.

A belépő drága, viszont egyszer érdemes beruházni rá, mert maradandó élményt kapunk cserébe.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Vakációzzunk Facebook oldalát!
(Kép: cegledfurdo.hu)